De brutaliteit van de Orks kent geen grenzen.

Rusland dreigt “Britse militaire faciliteiten” in Oekraïne aan te vallen

 MAANDAG 6 MEI 2024, 17:03
Rusland dreigt Britse militaire faciliteiten in Oekraïne aan te vallen

Op 6 mei riep het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken de Britse ambassadeur Nigel Casey op om Londen te bedreigen over zijn besluit om Oekraïne toe te staan ​​Russisch grondgebied met Britse wapens aan te vallen.

Bron: Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, zoals gerapporteerd door de Europese Pravda

Details: Het kantoor van Sergei Lavrov verklaarde dat Groot-Brittannië, door het recht van Kiev te erkennen om door Groot-Brittannië geleverde wapens te gebruiken om Rusland aan te vallen, een “de facto” partij is geworden in het “conflict” in Oekraïne. Het omschreef dit als “bewijs van een ernstige escalatie”.

Citaat: “Nigel Casey is gewaarschuwd dat de reactie op Oekraïense aanvallen met Britse wapens op Russisch grondgebied zou kunnen bestaan ​​uit het aanvallen van militaire faciliteiten en uitrusting van het Verenigd Koninkrijk op het grondgebied van Oekraïne en daarbuiten.”

De histrionics van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken werden aangewakkerd door opmerkingen van de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron in een interview met Reuters tijdens een bezoek aan Kiev vorige week.

Cameron verklaarde dat Oekraïne het recht heeft om door Londen geleverde wapens te gebruiken om doelen op Russisch grondgebied aan te vallen “net zoals Rusland binnen Oekraïne toeslaat” met wapens uit Iran of Noord-Korea.

De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, was woedend over een verklaring van de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken van Letland, Baiba Braže, die zei dat Oekraïne westerse wapens had ontvangen van een aantal van zijn partners met toestemming om Russisch grondgebied aan te vallen.

Lees het hele interview met de Letse minister van Buitenlandse Zaken Baiba Braže.

—————–

Het impliceert dus dat de Russen wèl een ander souverein land mogen verpulveren en haar burgers vermoorden maar dat terugslaan geen optie is?
Waar halen de Orks de middeleeuwse arrogantie vandaan?
Het wordt tijd dat Orks-country met de grond gelijk gemaakt wordt, te beginnen met het Kremlin.
De brutaliteit van dit idiote volk kent blijkbaar geen grenzen, dat moeten we voor eens en altijd veranderen!

——————

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini