De aanval blijft de beste verdediging.

Dat is een wetenschap.

Dat is ook de reden waarom ik mij afvraag waarom dat enorme konvooi dat Kyiv probeert te omsingelen niet frequenter wordt aangevallen.
Naar mijn idee kun je met relatief kleine sabotage groepen met Javelins of pantserfaust of RPG enorme schade toebrengen aan deze varkens.

Veel van deze varkens weten niet eens wat ze aan het doen zijn en waarom.
Terugtrekken is voor Russen geen optie, net als in WOII resulteert dat dan door eigen mensen doodgeschoten worden.
Ook op desertie staat ook de doodstraf dus die Russische jokers in die stalen doodskisten zitten in een lastige spagaat.

Wat ik mij ook afvraag is, is het niet mogelijk om de zware artillerie en Grad installaties die buiten de Oekraïense grens op Marioepol en andere steden schieten met eventueel drones uit te schakelen?
De Russische artillerie bestookt steden van buitenaf, draai het verhaal dan om en breng dan de oorlog naar hen toe.
Verniel de installaties die jou aanvallen ook al is dat buiten de landsgrens.
Zij schieten naar binnen, schiet dan naar buiten!
De rally die Poetin in een stadion hield in Moskou zou een prachtig doelwit zijn geweest om de kwade monarch en zijn zielloze hypocriete volgelingen uit te roeien.

Hoe dan ook zal het westen op welke manier ook boots on the ground moeten krijgen zonder Stalin 2.0 uit te dagen nucleaire wapens in te zetten.
Jaroslaw Kaczynski, vice premier van Polen en niet de makkelijkste persoon, gooide daarvoor een balletje op.

Nogmaals, de aanval is in mijn optiek nog steeds de beste verdediging.
De 2e beste verdediging is een guerrillaoorlog, iets wat onvoorstelbaar veel slachtoffers eist en door een eventuele indringer niet of nauwelijks te winnen valt, mocht je al van winnen willen spreken.

Het eerste wat ik zou doen is zoveel mogelijk materieel van de aanvaller vernietigen teneinde de eigen schade aan bevolking en woongebieden te beperken.

Русские – болезнь мира. Его необходимо искоренить.

Смерть Владимиру Путину, Сергею Лаврову и Патриарху Кириллу. Они заплатят за свои грехи смертью, и мир будет избавлен от зла.

Слава Україні!