D66 attack op PVV?

We zien het natuurlijk al veel langer, zowel tijdens debatten in de kamer als bij gesprekken in de media, op politiek24, het journaal of bij praatprogramma’s: Alexander Pechtold, ja dat hypocriete aangeklede geslachtsdeel van D66 dat zichzelf zo graag in de ik-vorm hoort praten en steeds opnieuw uithaalt naar Geert Wilders of de PVV in het algemeen in een naar het lijkt persoonlijke vete.
Beter zou Pechtold eerst zijn eigen privéleven op orde brengen alvorens zijn gedreven frustraties te botvieren op collega-politici, waar Wilders er één van is!
Zou het nu echt niet mogelijk zijn deze totaal onsympathieke kop van de buis te weren?
Steeds wanneer ik deze glijerige naaktslak in zijn befaamde ik-vorm hoor praten over wat HIJ wil en wat HIJ vindt dat er met Nederland moet, heb ik weer een teiltje nodig omdat mijn maaginhoud onrustig wordt en mijn lichaam wil verlaten.
Nu, dit is wel een emotie die ook bij het zien van de vele  politici dag in dag uit vaker de kop op steekt, maar Pechtold spant toch de kroon!

Vandaag echter was het eens niet Pechtold die weer eens een nare opmerking meende te moeten maken aan het adres van Wilders, maar de Limburgse D66-gedeputeerde Hans van Wageningen die via Twitter het volgende zei:
“Wilders hoopt op een aanslag vlak vóór de verkiezingen en dat hij op het Haagse pluche zit als de rook weer is opgetrokken”. Begrijpelijkerwijs reageerde Geert Wilders met de terechte stelling, “Bah bah. Wat een zieke D66-geest.”
Pechtold, die het normaal enorm druk schijnt te hebben met het bekritiseren en afkatten van Wilders, neemt nu openlijk afstand van de opmerking van van Wageningen.

Ook het gedachtegoed van dhr. Cockold is in twijfel te trekken. Kenniseconomie my ass! Polen naar Nederland halen omdat de technische scholen zijn gesloopt, geminimaliseerd en omgedoopt tot VMBO, terwijl veel kinderen uit de grensstreek in het buitenland naar school gaan om daar nog een behoorlijk vak te leren.

Timmerlieden, metselaars, loodgieters en veel meer, je blijft ze nodig hebben als je wc-pot vol stront blijft staan, Alexander! Of wanneer de schoorsteen van je toko dreigt te donderen. Een kenniseconomie met schone handjes lost deze problemen niet op, tenzij je ff de tijd hebt om een paar Polen of Roemenen te bellen. Ziek verhaal! Door idioten als Pechtold is dit land niet meer in staat z’n eigen broek op te houden.

Is het nu echt niet mogelijk om als politici eindelijk het licht eens te zien en na te gaan waar compromissen mogelijk zijn om op die manier het land en zijn burgers te kunnen dienen?
Is het dan echt zo moeilijk het haantjesgedrag te laten voor wat het is en eventueel te bewaren voor het thuisfront, behalve Pechtold dan, en gezamenlijk de weg van samenwerking in te slaan ten voordele van de burger?
Is het niet dom om alleen de verschillen te benadrukken en daarnaast de overeenkomsten niet te benutten?

Misschien is het inderdaad tijd voor verandering, evenals in de VS, en moet er een geheel nieuw soort beleid gevoerd gaan worden.
Je ziet dat de shock die de verkiezing van Trump teweegbracht aardig begint in te zinken en dat ook Trump zijn toon matigt en zelfs presidentieel over begint te komen.
Misschien moet inderdaad het gevestigde establishment een enorme schop onder z’n kloten krijgen dit jaar en moeten we de bal neerleggen bij een partij die het over een geheel andere boeg gaat gooien en waar de gevestigde orde het op dit moment behoorlijk van in zijn broek doet. Iemand die ook de asiel-instroom beteugelt.
Als het niet zou werken honen we die partij gewoon Den Haag uit. En dat is iets wat dat ingedutte Nederland eens moet leren: actie ondernemen wanneer het niet werkt in plaats van lijdzaam als geslagen hongen te gaan zitten jammeren.
Ontsteek de fakkels en jaag ze van het Binnenhof! Terug naar 1672!

VVD-zakkenvullers en leugenaars hebben we nu ook wel gehad, op fantasten als Pechtold zitten we ook niet te wachten, een stel idioten als van racistenclub Denk zou verboden moeten worden! De allochtoon Özturk,  afkomstig uit Büyükkışla een boerengat met 453 inwoners, spreekt nauwelijks behoorlijk Nederlands en is een lichtend voorbeeld van mislukte integratie. En zo iemand denkt ons belerend toe te spreken of te heropvoeden zoals die racist Kuzu meende te moeten pretenderen? Te belachelijk om over na te denken zelfs! Als je Erdogan wilt verheerlijken doe dat dan in Ankara of Istanboel, maar niet hier!

De achterlijke aap Kuzu heeft zelfs commentaar op Zwarte Piet en tot overmaat van ramp op Michiel de Ruyter. Waar haalt deze debiel de brutaliteit vandaan? Schrijver dezes is toevallig geboren op de boulevard in Vlissingen, tegenover het standbeeld van de Ruyter. De man is mijn held en ik ben er verschrikkelijk trots op! Te trots om mijn cultuur en geschiedenis te laten beledigen door een stel allochtonen. Als het je hier niet bevalt rot je maar op naar die kei waar ze je ooit onder vandaan trokken! Het wordt tijd dat een gezwel op de maatschappij als de heren van Denk wordt verwijderd alvorens te tornen aan naambordjes van onze zeehelden!
Hoe lang duurt het nog voor de politiek en de bevolking wakker worden en zien wat een racistische partij als Denk van plan is? Nu zijn ze nog klein en makkelijk te pletten als een insect, voordat ze onze cultuur ondermijnen en we een verlengstuk zijn van Erdogan en hier met z’n allen de koran lezen. Kijk naar hoe Turkije Duitsland probeert in te palmen!

Ook de zogenaamde essentiële CPB-doorrekeningen van verkiezingspraatjes zijn ook maar tijdelijk geldig en dus totaal niet betrouwbaar en onbruikbaar als bewijs van hoe goed je het wel met het land voorhebt.

Tijd voor een enorme verandering dus op 15 maart 2017!