Criminele Marok op vrije voeten?

Het is toch van de zotte dat Geert Wilders nu zijn campagne op straat niet kan voortzetten omdat een idioot van de Haagse rechtbank de landverrader Faris Kattat van de DBB gewoon naar huis stuurt!
Deze Marokkaan hoort achter de spijlen! Wie weet wat deze crimineel lekker thuis achter een bakkie koffie door zijn telefoon rondblèrt naar zijn criminele vriendjes?

Wilders wordt reeds sinds jaar en dag beveiligd door de DBB, maar evenzo andere politici en ook het koningshuis.
Als dan blijkt dat er bij deze dienst rotte appels in de mand zitten door twijfelachtige screening of wat voor reden dan ook, dan is dat even schrikken.
Stel dat deze criminele Marokkaan het voorzien zou hebben op Wilders i.v.m. diens uitspraken in het verleden en diens gangen – door het vooronderzoek waar deze dienst mee belast is – kent en doorspeelt aan eventueel wraaklustige radicale Marokkaans/Nederlandse criminelen, dan lijkt een Pim Fortuin of van Gogh scenario zeer wel denkbaar.

Stef Blok, de nieuwe loser op Veiligheid en Justitie en ja, wederom een VVD-er die het het nog eens mag proberen tot aan de verkiezingen (laat het dan in godsnaam gedaan zijn), zegt dat Geert Wilders gewoon op campagne kan. Dat Wilders hierbij zijn gegronde twijfels heeft is wel zeker.
Maar waarom blijven er dan steeds nieuwe feiten boven tafel komen over de beveiliger maar ook diens broer? Voor één keer moet ik het Openbaar Ministerie gelijk geven als ze zeggen met open mond van verbazing te staan doordat de rechter besloot Kattat naar huis te sturen in afwachting van het proces.
Hou hem maar eens goed in de smiezen heren, voor je het weet zit hij naast Badr Hari op een terras in Marokko.