Cavusoglu aanhouden en uitzetten!

Laat de politiek nu maar eens actie ondernemen voor wat ze waard is!

De Turkse minister van buitenlandse zaken Mevlüt Cavusoglu probeert het nu in Nederland, nadat hij al in Duitsland zieltjes probeerde te winnen voor het fascistische beleid van Erdogan.
Eerder al plachtte dictator Erdogan, door het Duitse beleid en het feit dat de gewraakte minister Cavusoglu, niet welkom was in Duitsland, te zeggen dat er sinds de Nazi-tijd niets veranderd zou zijn en dat het beleid nog steeds hetzelfde is. Merkel was duidelijk not amused! De enige vergelijking die wél mogelijk zou zijn is die tussen Erdogan en Hitler.
Geert Wilders wordt van fascisme beschuldigd door een boerenpummel uit Alanya, Cavusoglu, die ook België eerder al beschuldigde van steun aan de terroristische PKK. Het wordt tijd dat deze Ottomaanse scheldpartijen en beledigingen eens wat afgeremd worden.

Na dit soort uitspraken denkt deze debiel gewoon in Nederland zijn referendumverkiezing-verhaal, waarbij hij hoopt zieltjes te kunnen winnen en zodoende de macht van Ankara te kunnen vergroten, gewoon te kunnen voortzetten en Nederland heeft daar volgens zijn zeggen geen zaken mee. Zeker tijdens onze eigen verkiezingen zou ik denken dat we er zeker zaken mee hebben. Gewoon wegblijven! En dit is de gedachte in een groot deel van Europa.
Kortom, deze praatjesmaker denkt te kunnen bepalen wie er in Nederland wél of niet binnenkomt! Dat zullen we nog wel eens zien dan! Zouden wij dat eens in Turkije moeten proberen?
Zowel Mark Rutte als Bert Koenders hebben hun punt op de gebruikelijke zwakke manier duidelijk gemaakt om de agressieve benadering door de Turken te pareren. Benieuwd of het indruk maakte.
Deze slappe houding is wat we hier van de politiek altijd al zien, verfoeien en er over klagen. Er wordt alleen nooit iets aan gedaan. Het is makkelijk om oude vrouwtjes en langdurig zieken op hun kop te zitten maar laat nu je tanden maar eens zien tegen Turkije nu het er toe doet!
De Turkse minister van familiezaken Fatma Betül Sayan Kaya die vrijdag in Hengelo wilde spreken is door de gemeente al gewezen op het feit dat de beoogde locatie niet langer beschikbaar is. Een tweede geplande locatie is inmiddels ook geannuleerd, goh wat jammer nou!

Als het aan mij zou liggen en Cavusoglu toch zijn zin doordrijft en hier alsnog ongevraagd opdoemt: oppakken en uitzetten naar Ankara! Dáár zitten de fascisten! Ga maar huilen bij die fascistische paranoia-dictator Erdogan! Pak wat leraren, journalisten, rechters, militairen of advocaten op of zo, en breid je macht uit, maar doe iets nuttigs zou ik zeggen. Doe het echter niet hier!

Blijf nou gewoon weg Cavusoglu en we houden het gezellig!