Boerka Kuzu

Het debat over gezichtsverhullende kleding in de vorm van boerka’s of niqabs in de openbare gebouwen en vervoersdiensten gaat in alle felheid door.

Het ziet er niet uit: op de publieke tribune zit een aantal van deze griezels te pronken terwijl je niet eens kunt zien of er wel echt een vrouw onder zit of erger nog!

En toen kwam Kuzu, Erdogan-adorerende Kuzu, de Kuzu die bij een tv-programma gebeten wilde weten wie er in Nederland Gülen-aanhangers waren om deze te kunnen verraden bij Erdogan, dictator Erdogan en massamoordenaar Erdogan.

Deze Kuzu, staat in onze tweede kamer te zaniken over de zogenaamde discriminatie van deze wandelende brievenbussen in het openbaar vervoer en openbare gebouwen, als scholen, ziekenhuizen en gemeentehuizen.
We weten van Kuzu en zijn nutteloze partij dat er maar wat geschreeuwd wordt en dat deze Erdogan-spionnen toch geen poot aan de grond krijgen.
Maar deze Kuzu staat meteen met een wijzend vingertje klaar en probeert het verbod op gezichtsbedekkende kleding af te schuiven op Geert Wilders. Dit is niet zo!

De Nederlander in het algemeen moet niets hebben van deze boerka’s en niqabs. Wilders is hooguit een spreekbuis van 43% van de bevolking en vent genoeg om dit uit te spreken.
Deze monsterlijke uitdossingen horen niet in ons straatbeeld, het hoort niet bij onze cultuur en het is daarom compleet ongewenst.

Ik verdenk Kuzu en zijn twijfelachtig gevolg ervan Nederland niet alleen te willen heropvoeden maar ook te bekeren! Dit zal nog een heel gevecht worden voor Kuzu en de zijnen.
Laten we eerlijk zijn, als je zo’n niqab of boerka tegenkomt, en ik zie ze hier in de omgeving regelmatig, het lijkt erop dat alle 400 door Kuzu genoemde boerka’s in mijn buurt wonen, dan loop je graag een blokje om.

Kuzu gebruikt bij deze engerds de woorden, dat hun regering, refererend aan de Nederlandse regering, hen discrimineert. Hun regering? Het is algemeen bekend dat deze personen van de regering van het land van herkomst, Turkije of Marokko, de opdracht krijgen niet of zo min mogelijk te integreren. Wat nou hun regering!
Houd op met je hypocriete geneuzel Kuzu, sinds de boerkawet-discussie loopt vanaf 2005 heb je altijd bij het kruisje getekend! De verkopen van bivakmutsen zouden wel eens flink kunnen gaan stijgen. Zo’n boerka of niqab in een winkelcentrum geeft hetzelfde gevoel als iemand met een bivakmuts die een bank binnenkomt: er klopt iets niet.
Als je met een bivakmuts op, tijdens hoogzomer over straat gaat kun je er op wachten totdat je wordt neergesabeld door oom agent. Als je in je blote kont het stadhuis binnen huppelt zou je waarschijnlijk het zelfde resultaat boeken. Misschien een idee.

Met een bivakmuts over straat mag als het zeer koud is of… met carnaval, laten we die boerka’s onder datzelfde artikel schakeren.

Artikel 2.4.26 Maskers, vermommingen e.d.

1. Onverminderd het bepaalde in artikel 2.3.1.11 is het zonder vergunning van de burgemeester verboden zich op de weg of openbaar water of op een andere voor het publiek toegankelijke plaats te vertonen, gemaskerd, vermomd of op enige andere wijze onherkenbaar gemaakt.
2. Het in het eerste lid gestelde verbod geldt niet van carnavalszondag na 12.00 uur tot de daaropvolgende woensdag te 02.00 uur.
3. Hij, die zich op de in het tweede lid bedoelde dagen gemaskerd of anderszins vermomd, vertoont, is verplicht op eerste vordering van een ambtenaar van politie zich van zijn masker of andere vermomming te ontdoen. (bron Infopolitieforum op 06-04-2006)