Meer dan 400 ton aan dooie Russen.

+400.000 x ± 85kg lichaamsgewicht per dooie Rus =  een slordige 34.000.000 kg aan rottend vlees dat ligt op Oekraïens grondgebied.
De stank moet niet te harden zijn.
Maar ja, de beste Rus is een dooie.

Om dan nog maar niet te spreken van het gewicht aan vernietigde Russische tanks en BMP’s die de oudijzer-handelaren zeer gelukkig zullen stemmen.
Een T72 de veelal gebruikte tank door de Orks in Oekraïne weegt een slordige 41 ton wanneer beladen x 6.442 vernield = 264.122.000 kg aan oud ijzer.
De T80, T90 en T14 Armata zijn zwaarder terwijl de T62 en T55 lichter zijn dus de T72 is een middenmoot en dus geeft enig beeld aan de stapel oud ijzer die Oekraïne zorgvuldig verzamelt.

Ook op het gebied van bootjes gaat Oekraïne voortvarend (haha) in de Zwarte Zee te werk, als is er een probleempje bij het bergen van het oud ijzer.
Veelal zijn ze tot onderzeeër gepromoveerd (en dan bedoel ik niet alleen de Rostov-on-Don) maar de Minsk en laatstelijk de Tsezar Kunikov die werd afgezopen door de heel inventief bedachte Magura V5 oppervlakte drones van Oekraïne.

In het rijtje de op 2 februari 2024 afgezopen Ivanovets, een corvette van de Tarantul-II klasse.
Maar de grootste klap was natuurlijk de Moskva, zaken die bunkertsaar Poetin bij aanvang van zijn Oekraïne expeditie nooit had kunnen bevroeden.
De Zwarte Zee vloot (daterend van 1783) van de salonstrateeg lijkt over de houdbaarheidsdatum heen en werd met de 26 door Oekraïne geproduceerde wrakken en schadegevallen tezamen met alle geëlimineerde opvarenden in het achterhoofd al redelijk gedecimeerd met een verlies van zo’n 20% tot 30% van de oorspronkelijke sterkte.
Geweldig dat een land zonder noemenswaardige marine deze resultaten boekt.
And yet, there’s a lot of work to do!
Pluspunt, het lijkt alsof de opperork (Admiraal Viktor Sokolov) van de Zwarte Zee vloot naar het uitzendbureau zal moeten.

De Orks blijven lafhartig burgerdoelen bestoken waaronder woongebouwen, scholen, ziekenhuizen en treinstations, energiecentrales enz. zolang ze maar onschuldige en ongewapende burgers kunnen treffen.
Dit symboliseert duidelijk het laffe karakter van de Rus.
Het lijkt zo langzamerhand wel bewezen dat de spirit van de Oekraïner niet gebroken wordt maar dat logischerwijs de haat en vechtlust steeds verder wordt aangewakkerd.
Doordat de haat zo diepgeworteld zit en de vechtlust enorm is zal het voor Poetin’s incompetente zwakke legerclub een hele opgave zijn het moreel van de tegenstand te breken.

Probleem voor Oekraïne is wel dat de media in Rusland dermate gecensureerd wordt dat de gewone Rus praktisch geen enkel benul heeft van wat Poetin in Oekraïne aan het doen is en verstoken blijft van realtime informatie.
Zoals ik al eerder betoogde zou het goed zijn als een club als bijvoorbeeld Anonymous de Russische tv stations zou kunnen hacken en de ware beelden vanuit Oekraïne aan de gewone Rus zou tonen.
Laat ze maar eens zien hoe hun geliefde in de bagger ligt te rotten!

Eindelijk heeft iemand een manier bedacht om de waarheid aan Russen te leveren en de censuur te omzeilen namelijk de Finse krant Helsingin Sanomat middels het populaire online game Counter Strike.
Wat een geweldig initiatief!
Nu nog pamfletten droppen met een eye-opener boven Moskou.
De gewone Rus (voor zover die bestaat) krijgt via de overheid normaal alleen het beeld van vooruitgang en winst op het slagveld te zien in de Speciale Operatie tegen nazi’s, hoe belachelijk ook.
Degenen met de nazi symbolen op hun vel getatoeëerd zijn over het algemeen Russen, Wit Russen en Hongaren, dat zegt iets.
In de pan hakken die Orks.

Maar, daar is munitie voor nodig en het kortzichtige Europa is veel te laat begonnen met het opschalen van de productie en lijkt niet of nauwelijks in staat te kunnen voldoen aan de enorme vraag door het grote verbruik in Oekraïne.
Daarnaast blijven de Amerikanen dwars liggen in de vorm van een sukkel als Johnson die blijkbaar bang is voor de materialistische over het paard getilde slijmbal Trump.

De Deense premier Mette Frederiksen lijkt in mijn optiek een van de weinigen in Europa met de enige juiste visie en insteek.
Anders dan de PVV hier (toch blij niet op die club gestemd te hebben) zegt zij juist alle wapens te leveren aan Oekraïne omdat zij de buffer vormen tussen de Orks en wij.

In stoere taal propageerde Raymond de Roon (PVV) dat we onze wapens voor ons zelf moeten houden voor eigen verdediging.

We kunnen onze wapens zelf houden voor als de Russen aan de poort komen te staan maar hoe gaat die verdediging eruit zien dan?
Vermoedelijk hetzelfde als ik 1940 vijf dagen tegen de Duitsers en dan capituleren, maar waarschijnlijk twee dagen tegen de Russen.
Denkt de Roon nou echt dat we met die wapens enig verschil zullen maken? Hoe naïef!
Als Oekraïne voldoende wapens krijgt kan het onze veiligheid beschermen terwijl we zelf de wapenproductie in Europa significant opschroeven om onze tekorten te aanvullen.
Triest of niet, we moeten rekening gaan houden met een Europese oorlogseconomie.

We laten de Amerikanen maar aan de zijlijn staan, daarop wachten is het nutteloze verlies van mensenlevens.
De Amerikanen hebben zich in mijn ogen in de nek laten kijken en zijn niet doorslaggevend en betrouwbaar als het gaat om leveranties.
De oorlog wordt hier gevoerd en niet in de VS.
We hebben decennia achterover geleund en verzuimd om de defensie capaciteit op orde te brengen vertrouwende op de VS.
Dit is een gepasseerd station, we moeten zelf aan de bak!

Deze Trump is gelijk aan een draaitol, in zijn woorden spreekt hij zichzelf dagelijks tegen.
In die zin is Trump zeker vergelijkbaar met Poetin, autocratisch, leugenachtig, manipulatief en stiekem.
Trump kwaakt heel hard langs de zijlijn dat hij de oorlog in Oekraïne wel even snel zal oplossen maar weigert op de uitnodiging van Zelensky in te gaan om in Oekraïne aan het front zelf mee te gaan kijken wat een werkelijke oorlog inhoudt.
De laffe Trump is zelf nooit in het leger geweest, het enige leger dat hij kent is Twitter met alle domme gebazel vandien.

Trump is hooguit een irritante onbetrouwbare en hersenloze windbuil van veel geschreeuw en weinig wol die denkt, dat wanneer je geld hebt (voor zo lang het nog duurt voor Trump), je alles voor een ander kunt bepalen en je kunt inmengen in zaken waar je niets mee van doen hebt.
Samengaand met het vergaren van kapitaal zijn blijkbaar tegelijkertijd  zijn hersencellen verdampt.
Het ene moment wil hij Poetin aanzetten de NAVO partners aan te vallen en het andere moment zegt hij meer te zullen doen voor Oekraïne als Biden doet.

De Chinezen proberen de VS er van te weerhouden Oekraïne te steunen, dit zal gelieerd zijn aan de onderlinge verhoudingen die de Chinezen hebben met Poetin.
De Chinezen zelf leveren evenals de Noord-Koreanen en Iraniërs bewezen ondersteuning aan Poetin en zijn Orks.

Het geblaat van over de plas dreigt een aardige graat in de keel te worden en mijns inziens zouden we van de afhankelijkheid van deze luchtbel verlost dienen te worden.
Het vertrouwen is nu wel voldoende geschaad.
Feit dat een blaaskaak als Trump kans kan maken op het presidentschap na alles wat hij vanaf de verkiezingen die hij verloor verbaal heeft gepresteerd stel ik mij vragen betreffende het IQ van de gemiddelde Amerikaan.

Evenals het losbreken van de afhankelijkheid van Russisch gas kunnen we dat als Europa ook t.o.v. de VS.
Het is zaak dat de Europese landen hun defensie uitgaven op orde krijgen en gezamenlijk een sterke oorlogsindustrie op gebied van wapens en munitie op poten zetten.
We zouden als één man met een rechte rug tegenover Poetin moeten staan en keiharde actie moeten ondernemen in plaats van bedremmeld met knikkende knieën Zelensky net voldoende te geven zodat hij net niet kopje onder gaat.
De grote middelen!
Dat is de enige manier die Poetin begrijpt en wat als resultaat gaat geven dat de oorlog beëindigd kan worden.
De laffe Russen gebruiken in Avdiivka met enige regelmaat witte fosfor granaten, hetgeen als een oorlogsmisdaad beschouwd kan worden.
Misschien wordt het tijd napalm te overwegen als tegenprestatie.

Bepaalde landen kunnen we buitensluiten als bijvoorbeeld Hongarije, de Hongaren doppen hun eigen boontjes maar, of gaan op in Poetins Russian Empire.
Gelukkig zijn er op dit moment mega demonstraties gaande tegen de regering Orbán omwille van de vrijspraak van een pedofiele kindermisbruiker hetgeen president Novák al de kop gekost heeft.
Hopelijk komen we nu ook snel van de dwarsliggende oen Orbán af.
Resultaat van de constante tegenwerking op alle fronten die het land opwerpt.
De NAVO zou een Europese club kunnen zijn met inbegrip van Turkije, de Baltische staten en Oekraïne.
Laten we wel wezen, de VS hebben de wapenleveranties aan Oekraïne ook uit eigen voorraden gedaan met het gevolg dat de industrie het nu ook daar niet kan bolwerken.
Abrams die als nieuw waren beloofd zijn uit opslag gehaald, gerepareerd en naar Oekraïne gestuurd.
Niks nieuw.

De constante spelletjes en het stelselmatig traineren moeten eindelijk stoppen.
Oekraïne heeft materieel nodig voor ons aller veiligheid, blijf dan niet achterover leunen en denken dat je het licht hebt uitgevonden.
Het getreuzel van de Amerikanen speelt Poetin in de kaart en het lijkt alsof er onderdelen zijn in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden die hier juist doelbewust op aansturen, met andere woorden die eikels daar stellen onze veiligheid hier in de waagschaal.
Maar het is niet alleen het geweld van de oorlog maar ook de gevolgen als bijvoorbeeld de risico’s voor de kerncentrale van Zaporizja die op zijn laatste benen loopt door gebrek aan onderhoud en knowhow.

De klappen als op oliedepots en energiecentrales op Russisch grondgebied die Oekraïne uitdeelt mogen er zeker zijn en veranderen de strategie aanmerkelijk.
Toch blijf ik van mening dat de aanvallen op het grondgebied van de Russische federatie veel grootschaliger zouden moeten zijn.
Moskou zou het doelwit moeten zijn. Big time! Doorpakken!
Breng de oorlog op de stoep van de Rus zodat hij ziet wat Poetin heeft aangericht.
Stuur een enorme zwerm drones die onmogelijk kan worden onderschept richting Kremlin en richt daar totale chaos aan.
Laat de “gewone Rus” maar eens zien waar stiekem ze bij betrokken zijn geraakt.
Laten we zien of dat de publieke opinie niet keert tegen verantwoordelijken als Poetin en Medvedev en alle andere gekken in het Kremlin of de Doema die de wereld verzieken.

Een van de grootste tegenstanders van Poetin, en één van de meest sympathieke Russen, die zorgvuldig werd weggestopt in een strafkolonie ergens achteraf en na al jaren op beestachtige manier werd behandelt te zijn door de Russen (lees Poetin) , is overleden volgens de berichten.
Aleksei Navalny schijnt te zijn overleden nadat hij in strafkolonie nr. 3 op 16 februari plotseling ziek werd.

Navalny, de grootste oppositieleider tegen Poetin was al eerder vergiftigd met Novitsjok maar overleefde de aanslag.
Naar mijn idee zal er waarschijnlijk geen onafhankelijk onderzoek plaatsvinden naar de doodsoorzaak omdat dan waarschijnlijk boven tafel zal komen dat het met Novitsjok deze keer wél is gelukt.
De Orks zullen de doofpotpolitiek wederom toepassen en vermijden dat details uitlekken.
Dat de Russen er de hand in hebben lijkt mij duidelijk.
Aangezien het een methode van Poetin is om van tegenstand af te komen is de dood van Navalny op z’n minst zeer verdacht te noemen.
Feit is dat het lichaam niet wordt teruggegeven aan de familie teneinde een plechtige begrafenis te kunnen regelen lijkt te suggereren dat er een doofpot plaatsvind en dat de angst voor ontdekking de Orks weer alles aan elkaar liegen.
De gevangenis vertegenwoordigers vertelden dat Navalny was overleden aan het “plotselinge doodssyndroom”.
Hoe ver moet je nog gaan met jezelf belachelijk te maken ten overstaan van de rest van de wereld?
De woorden en dreigementen van Medvedev slikken?
Medvedev, de alcoholistische clown van het Kremlin?

Lex talionis
Si vis pacem, para bellum


Slava Ukraini