Bedankt egoïstisch Nederland!

Bedankt! En dan heb ik het veelal tegen de 16 t/m 40 jarigen onder ons die klaarblijkelijk niet over hogere IQ’s beschikken dan een fruitvliegje dan wel een punaise. Waarschijnlijk ligt drankgebruik aan de basis maar niettemin hebben ze het weer voor de rest verpest!

Het blijkt dat het gehops en drankgejoel prioriteit hebben boven de gezondheid van velen die er niet om gevraagd hebben.
De stompzinnige achterlijkheid en egoïsme van groepen die zo nodig onder viaducten en bruggen of in oude gebouwen stiekem illegale feesten moeten houden om naderhand ouderen in gevaar te brengen is stuitend en misselijkmakend.
Hoe sneu zijn deze lieden.

Feitelijk zouden deze types aangeklaagd dienen te worden voor poging tot doodslag omdat zij willens en wetens alle adviezen en regels naast zich neer leggen om alleen hun eigen interesses te volgen.
Het loopt werkelijk de spuigaten uit en dat de boetes verlaagd zijn heeft er ook niet aan meegeholpen dat er een vermindering optrad, sterker nog, het is alleen maar verergerd. Zeker heeft Grapperhaus het zwaar verpest door zelf de regels in de wind te slaan maar we zullen naar de orde van de dag moeten.

De zorg kan het alweer bijna niet meer aan, er zijn alweer scholen gesloten omdat er teveel leerlingen en leerkrachten met Covid19 besmet zijn. De horeca gaat weer dicht, voetbal en sporten zonder publiek, maximaal 30 personen in een theater, mondkapjesplicht, TROTS OP JEZELF?
Het wordt tijd de egoïstische gedachte dat je recht hebt op plezier on hold te zetten. In WOII hadden de mensen dat recht ook niet.

Als je het mij zou vragen zouden de boetes consequent voor personen die toch op illegale feestjes worden aangehouden standaard verhoogd moeten worden naar  €1500,00 per geval.
Degene die dat geld er voor over heeft zal waarschijnlijk maar hooguit tweemaal dit bedrag willen en kunnen betalen.
Ook is bekend dat van de personen die positief getest zijn op Corona en die veertien dagen in quarantaine dienen te zijn er twee op de tien deze regels aan hun laars lappen en toch tegen beter weten in naar buiten gaan en bewust anderen in gevaar brengen.
Voor deze figuren zou eenzelfde boete moeten gelden.
Deze creaturen zou je natuurlijk ook van een SVG elektronische enkelband  kunnen voorzien zodat er vanop afstand gemonitord kan worden of de persoon in kwestie zich aan het beleid houdt.

Als we onze ouderen en onschuldigen wensen te beschermen tegen gespuis zonder scrupules zal er een en ander radicaal moeten veranderen en is de tijd van de slappe knieën politiek voorbij.
Ook dhr.v.Dissel van het RIVM zou zich dringend moeten laten bijscholen omdat het zinloze gelispel van deze man totaal kant noch wal raakt.
De indruk die hij wekt is dat hij totaal geen idee heeft van waar hij het over heeft. Een hoop geslis bij wat grafiekjes en Power Pointjes en roemloos ten onder.
Zet eindelijk in godsnaam specialisten aan de top!
Lagere school leraar Hugo de Jonge dient te worden vervangen door een vakminister die met zijn poten in de klei heeft gestaan willen we het hier nog redden!