Alles loopt voor de Orks in de borsjtsj. (soep)

Hoe de sadistische genocide terrorist Poetin met lede ogen aanziet hoe zijn grote droom van een Russisch Imperium langzamerhand begint te verdampen.

Boehoehoehoe alles loopt in de borsjtsj!

’s Werelds grootste laffe sadistische loser is de rand van de afgrond nabij.
Op alle mogelijke manieren worden er krampachtige argumenten gefabriceerd om de vernietiging van Oekraïne te rechtvaardigen.

Alles wordt er met de haren bijgesleept, Neonazi’s, verdraaide geschiedenis en terrorisme als in Moskou zouden voor de genocidetsaar Poetin grond zijn om onschuldigen te vermoorden en een poging te wagen het eens, ooit ver terug in de geschiedenis, zo geweldige Russische rijk te herstellen door middel van genocide en aanhoudende oorlogsmisdaden.
Daarbij alle internationale verdragen en oorlogsrecht negerend.
Je zou een land aan een leugendetector moeten kunnen hangen.
Zolang de tegenstander maar ongewapend is kunnen de laffe honden het winnen.

Alexander Bortnikov FSB.

Beschuldigingen voor de aanslagen op de Crocussen in Moskou aan het adres van Oekraïne slaan snel genoeg terug in het gezicht van de onbetrouwbare stiekemerd Bortnikov en zijn laffe FSB honden.
De wilde opgekookte theorieën zullen weldra worden ontkracht en een mogelijke uitkomst lijkt mij te zijn dat de FSB er zelf de hand in had om argumenten te fabriceren de aanvallen op Oekraïne te verzwaren te verantwoorden.
Inmiddels zijn er reeds vreemdsoortige beelden opgedoken die impliceren dat FSB agenten gekleed in blauw zich tijdens het schietincident in de zaal bevonden en bevolen deuren te sluiten en ten tijde van zelf buiten schot leken te blijven.

Een van deze figuren werd later herkend gekleed met een bivakmuts.
Twijfelachtig aan de zaak is ook dat de politie- en veiligheidsdiensten pas een uur en 17 minuten later arriveerden, alsof ze het strijdtoneel de tijd wilden geven de aftocht te blazen.
Al met al riekt het geheel naar een inside job waarbij de sadist Poetin eigen volk opoffert om Oekraïne te kunnen betichten om als wraak Oekraïne nog meer schade toe te kunnen brengen.

Ja meneer Bortnikov, je argumenten zijn gefundeerd op los zand als het gaat om de aanval in Moskou.
Oekraïne voert, in tegenstelling tot Rusland, streng beleid dat burgerdoelen niet worden aangevallen.
Russen offeren zonder vragen de eigen bevolking op om bepaalde acties te rechtvaardigen en houden zich feitelijk alleen bezig met aanvallen op ongewapende onschuldige burgers, ouderen, vrouwen en kinderen om te proberen het moreel onderuit te halen.
Bij de gewapende strijd is het een ander verhaal, het incompetente leger presteert onvoorstelbaar slecht en de dagelijkse slachting onder Russen in Oekraïne is ongekend.

Hoe dom ben je als je je soldaten de vuurlinie instuurt in uit China afkomstige golfkarretjes zonder enige bescherming terwijl je weet dat in dit tijdperk de drones de zielepoten al vanop grote afstand hebben geobserveerd.
Resultaat: alweer 8 dooie Ruskies per karretje. Ga gerust zo door!
Raakt de troep eindelijk eens op.
Maar het begint toch echt wel een trieste vertoning te worden.


De grote woorden over een op handen zijnde enorm offensief om Charkov te omsingelen en in te nemen zijn hooguit gebaseerd op de fantasie van een aantal Kremlin clowns met inbegrip van de sadist Poetin die in een droomwereld lijken te vertoeven.
De gebruikte drugs doen blijkbaar hun werk.

Maar…mocht dit onverhoopt toch bewaarheid worden is het zaak, en denkelijk zal dit dan in de vroege zomer plaatsvinden, dat we Oekraïne AL HET MOGELIJKE leveren om stelling te kunnen nemen om de het satansgebroed te pareren en uit te roeien.
Veel erger dan wat we al zagen kan het bijna niet worden.
Te hopen voor de Russen hebben ze voldoende plaats voor kerkhoven.
Dit houdt in dat er tussen nu en dan een tijdvenster zit dat moet worden benut om grote hoeveelheden artillerie- en tankmunitie, houwitsers, F16’s, luchtafweersystemen met raketten, mortieren en granaten, drones, kortom alles wat de strijdkrachten van Oekraïne aangeven nodig te hebben om hun èn onze veiligheid te beschermen.
Geen beperkingen opleggen aan actieradius of inslagkracht.

De Orks hebben naar verluidt een tankbataljon van 31 stuks naar de Krim gestuurd ter verdediging.
Dit werd gemeld door Atesh de club van het ondergrondse verzet die geweldig werk doen in de informatieverschaffing aan de Oekraïense strijdkrachten.
Daarnaast is Rusland er aan gewend geraakt materieel te verliezen dus zal het niet een enorm probleem zijn.
Ook wordt er door de IAEA melding gemaakt van mortiervuur komende van binnenuit de kerncentrale van Zaporizja.
Dit is een gevaarlijke situatie en met vuur beantwoorden lijkt mij in dergelijke omgeving geen optie.
Op bepaald moment zullen speciale troepen de vijand aldaar waarschijnlijk man voor man moeten uitschakelen om een eind te kunnen maken aan deze gevaarlijke situatie.

(citaat uit The New Voice Of Ukraine)
Ondanks zijn standpunt over de Taurus-raketten bevestigde Scholz de aanzienlijke steun van Duitsland aan Kiev, waarbij hij opmerkte dat Duitsland een van de grootste Europese weldoeners van Oekraïne is op het gebied van militaire hulp, met een bijdrage van meer dan 28 miljard euro ($30,2 miljard).
(einde citaat)

Weldoener? Scholz noemt Duitsland de grootste weldoener!
Hoe kun je van een weldoener spreken als je hooguit op afstand een bijdrage investeert in je eigen veiligheid?
Oekraïne kan het verder ook laten natuurlijk en dan zien we de Russen in no time via Polen aan de Duitse grens staan.
Weldoener, dat is een schandelijke uitspraak.
Scholz weet niet meer in hoeveel bochten hij zich moet wringen om de oorlog nodeloos te verlengen en Taurus te weigeren.
Geen idee dat we hier te maken hadden met een Filantropische instelling.
Eerder een dringende noodzaak om Europa veilig te houden, toch?
En Oekraïne betaald een prijs die nooit meer goed te maken valt met alle wapentuig ter wereld!

Het maximale vermogen om de strijd te kunnen beslechten voor eens en altijd!
Er word nu al te lang net voldoende geleverd om niet ten onder te gaan, dat is een foute strategie omdat het conflict te lang wordt gerekt en er onnodig veel doden vallen en steden en dorpen worden vernietigd.
De rem moet er af en Oekraïne moet krijgen wat het verschil kan maken en niet bepaald door een stel pennenlikkers van achter een bureau die blijkbaar aan de pers melden dat Oekraïne ondermaats zou presteren.

Niet zo vreemd als je verouderde afgeschreven rommel toebedeeld krijgt waarmee je het maar moet zien te rooien tegen een vijand die niets ontziend alles voor zich wegmaait.
Toch met de beperkte middelen presteren ze vele malen beter dan de Orks op het slagveld.
In dat licht mag ik rustig stellen dat Oekraïne een verbazingwekkende strijd levert tegen een vijand vele malen groter.

Ik wil de Amerikanen dit na zien doen maar kan er helaas geen veelzeggende voorbeelden van vinden.
Het enige dat ik kan bedenken is dat de VS zich altijd met een grote mond en bravoure in conflicten mengt en als het te warm wordt hard wegloopt.
Dat deden ze in Vietnam en Afghanistan en nu dus in Oekraïne.
Compleet onbetrouwbare waardeloze club!
Voor de toekomst is het noodzakelijk als Europa zo snel mogelijk een totale wapenindustrie op te zetten zodat de afhankelijkheid van de VS tot het verleden behoort.
NAVO is in mijn ogen een instituut dat reageert als een slak over een scheermes en moet op de schop.
Daarnaast zou de VS daarin een kleinere rol of helemaal geen rol meer moeten spelen omdat er niet meer op te vertrouwen is. NAVO wordt EUVO.

De Oekraïners leveren een ongeziene prestatie en gezien hun onvoorbereide positie in 2022 geëvalueerd zijn in een magistraal leger van wereldklasse en ze verdienen wereldklasse wapens en munitie om hun land te beschermen.
De fout die we niet mogen maken is gaan zitten wachten tot Oekraïne het water aan de lippen staat zoals nu het geval lijkt, de aanvoer moet constant en vloeiend zijn teneinde effectief te zijn.
Daarnaast moet in elk gaatje van de Russische economie naar zwakke plekken worden gezocht en ze daar treffen waar het het meest zeer doet. De OLIE!!

Sergej Andrejev Ruskie ambassadeur in Polen.

De oetlul Andrejev werd door Duda op het matje geroepen in verband met een Ruskie raket die 39 seconden in het luchtruim van Polen verbleef wat wordt gezien als een provocatie.
Andrejev blijkt niet te zijn komen opdagen hetgeen als een schoffering en disrespect kan worden opgevat.
Beter zouden alle Ruskie ambassades gesloten worden omdat het wespennesten zijn van spionnen voor de FSB.

De berichten over de Amerikaanse weerstand tegen de door Oekraïne ondernomen aanvallen op olieraffinaderijen en andere strategische doelen lijken ondertussen meer dan een gerucht.
De VS lijken de aanvallen van Oekraïne op Russisch grondgebied niet te steunen.
Ik zie dat als een ondermijning van de eigen woorden die zouden impliceren dat de VS wil dat Oekraïne wint en Rusland verliest.
In mijn ogen steunen de VS eigenlijk niet zo heel hard en doen Europa en de Baltische Staten veel beter.
Het is juist van strategisch belang de oorlog naar de agressor terug te voeren temeer dat de bevolking van het agressorland met de neus op de feiten wordt geslagen en zo de steun voor de bunkertsaar mogelijk steeds meer afneemt.
Daarnaast zorgt het voor de agressor voor logistieke problemen en in mijn ogen een strategie recht uit het boekje.

Op mijn beurt zou een vraag zijn: Wat zouden de VS dan ondernemen wanneer zij in de positie van Oekraïne zouden verkeren?
Toen Bin Laden de Twin Towers opblies wist de VS niet hoe snel ze in Irak en Afghanistan moesten komen.
Nooit geweten dat deze binnen de landsgrenzen van de VS lagen.

Hypocriet beleid kijken we dwars doorheen, beste VS.
Als je invloed wilt blijven uitoefenen op het wereldpodium zal je moeten poetsen in plaats van lullen!
De Amerikaanse houding is zo langzamerhand nagenoeg niet meer serieus te nemen en begint irritant te worden.
Blijf lekker commentaar leveren achterover geleund met je armen over elkaar, wij knappen het hier zonder jullie “hulp” heus ook wel op!

Ook het commentaar op de uitspraken van Macron steekt mij in de keel.
Ten eerste ben ik van mening dat de uitspraak van Macron om de mogelijkheid van troepen in Oekraïne in overweging te houden van strategisch belang doordat het Poetin onzeker houdt en op het verkeerde been kan zetten.
Als je voldongen feiten presenteert aan de agressor door te zeggen dat het met zekerheid niet gaat gebeuren lijkt mij dat een signaal aan Poetin waardoor je jezelf in een nadeel plaatst.
Laat de vijand in het ongewisse!

Door je plannen op voorhand kenbaar te maken laat je je tegenstander in je kaarten kijken en er zijn voordeel mee doen en een kapitale strategische fout.
Verdeeldheid van beleid is een strategische dooddoener, alleen adhesie bezorgt de winst.
De VS moge dan een enorme voorraad aan wapens hebben maar qua strategisch inzicht heb ik zo mijn bedenkingen, tenzij het onderdeel is van een Amerikaanse binnenlandse strategie om het eigen egoïstische protectionisme te ondersteunen.
Minder ouwehoeren maar meer doen luidt het devies.

Bijbelverkoper Trump.

Trump als bijbelverkoper, misschien is hij daar nog wel voor geschikt.
In tegenstelling tot het verleden houdt hij de bijbel nu wel op de juiste manier vast, lerend vermogen?
Als de wereld voor zijn veiligheid wederom afhankelijk wordt van deze idioot is het van groot belang dat de VS zijn eigen knopen telt en staakt Europa te vertellen hoe het moet handelen.
Zoals de signalen momenteel rondgaan is binnen enkele jaren Europa zeer wel in staat om de eigen veiligheid te garanderen zonder enige inmenging van de VS.

Wat we wèl zouden moeten doen als Europa, is een kernmacht van belang worden.
Frankrijk en het VK beschikken over kernwapens, Nederland en België hebben raketten met kernkoppen opgeslagen liggen maar zijn eigendom van de VS.
Voor het maximale afschrikkingseffect zal het noodzakelijk zijn dat de NAVO landen eveneens over een arsenaal in eigen beheer beschikken.
Voorts moeten de leiders van de Westerse landen en de media stoppen met voldongen feiten op te lepelen.
Poetin hoort dat ook en past zijn strategie daarop aan, dit is wel het domste wat je kunt doen.
Dit geldt bijvoorbeeld voor het gekibbel over eventuele troepen sturen zoals Macron opperde of het Taurus debacle.

Kortom: de lakse, terughoudende en zelf protectionistische houding van de VS zal zichzelf in de toekomst in de voet schieten en de leidende rol die de VS altijd had lijkt te zijn uitgespeeld.
De VS is in mijn ogen mede door nare spelletjes en onbetrouwbare beloften redelijk transparant geworden en heeft voor mij zijn gezicht verloren.
De VS zal er hard aan moeten werken om het vertrouwen van Europa terug te winnen wat, als Trump aan de macht mocht komen, een lastige zaak wordt.

Opvallend genoeg zijn de enige momenten dat de VS hier de krantenkoppen siert het gedoe rond Trump en het gezeur over een Oekraïne dat aanvalt op Russische bodem.
Laat het soort bureaucratische experts alsjeblieft hun mond houden en zich bemoeien met de eigen besognes.
De olieraffinaderijen en export van de Russen maken een enorm deel uit van de oorlogskas van Poetin.
Je bent wel heel dom bezig als je deze niet als legitiem doel aanmerkt waardoor je bij machte bent een gevoelige aanslag te plegen op deze oorlogskas en de mobiliteit van de Russen.
Genocidetsaar Poetin heeft nu al zijn toevlucht moeten zoeken in Belarus om brandstoftekorten op te vangen.
Het werkt dus!

Dat de benzineprijs in de VS stijgt zal mij een rotzorg zijn, dat zijn wij in Europa al lang gewend.
Ik vraag mij af hoe de VS zou reageren als bijvoorbeeld Canada of Mexico de VS zouden binnenvallen en dagelijks de burgerbevolking met artillerie, drones en raketten zouden aanvallen.
In mijn beleving voert de VS ALLEEN maar oorlogen buiten de eigen grenzen en zijn ook zeker niet voorbereidt op wanneer het hun ten deel zou vallen.

Oekraïne doet in mijn ogen precies wat het zou moeten doen en zijn raffinaderijen in oorlogstijd een legitiem strategisch doel wat de Amerikaanse sensatie media als The Economist of The Washington Post ook mogen beweren.
Verhalen die vermoedelijk naar het land der fabelen zullen worden verwezen.
Bangmakerij is niet aan ons besteed.
Op volle kracht vechten met alle middelen die je voorhanden hebt en alle strategische doelen vernietigen is de enige weg naar de overwinning!

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum

Slava Ukraini