All I want for Christmas is … Een Geel Hesje!

In een wereld waarin mensen gedwongen worden voor niets te werken om daarna door de belastingdienst nog eens beroofd te worden.

Een wereld waarin gemeenten mensen die toch al niets meer hebben en met de rug tegen de muur staan, kleineren, tot op het bot beledigen en uithongeren.

Een wereld waarin de overheid, zowel landelijk als lokaal, eindeloos beloften van hulp doet terwijl burgers alleen steeds verder in de problemen raken.
Dit riekt sterk naar machtsmisbruik.

Maar het lijkt deze wereld niet te deren!

Gemeenten zijn doof voor argumenten en de problemen die hun burgers ondervinden terwijl de armoede hand over hand toeneemt. Ook als je wat mankeert heb je afgedaan.

Er word je verteld dat mensen boven de veertig toch niet meer willen werken en weer anderen zeggen dat je er misschien de kantjes hebt afgelopen.
Leeftijdsdiscriminatie!
Weer anderen zeggen je, juist wanneer je probeert uit het dal te kruipen, dat je waarschijnlijk toch nooit meer uit die uitkering komt.
Heel motiverend allemaal!

In de uitzending van Pauw op 29-11-2018 zaten gasten aan tafel die werkten met een uitkering en die door de belastingdienst in een schuld werden geduwd door het terugvorderen van toeslagen omdat hun inkomen enigszins was veranderd.

De belastingdienst, zo rot als ze maar zijn, vordert een heel kalenderjaar aan toeslagen van je terug als je in je uitkering aan het werk gaat en ook maar even boven de maandelijkse uitkering verdient.
Hoe corrupt is dat?
Aan de ene kant word je gedwongen te gaan werken en aan de andere kant schoppen ze je het gat weer in waar je zo moeizaam probeert uit te klimmen.

Participatiewet heet dat, bedenker hiervan is een monstertje dat Klijnsma heet.
Clubs als Sagènn worden gebruikt om deze participatiewet te ondersteunen. Dit terwijl iedereen het er wel over eens is dat de huidige participatiemaatschappij een flop is.

Het zijn juist clubs als deze die er voor zorgen dat mensen in de problemen komen. Mensen worden gedwongen, of ze nu kunnen of niet, te gaan werken met behoud van uitkering.
Maar aangezien een bijstandsuitkering maar zeer laag is en de mensen het hoofd niet boven water kunnen houden als ze daar geheel van afhankelijk zijn, zal er meer verdiend moeten worden, en daar komt de belasting!

Maar daar maken gemeenten zich niet druk om. Voor het oog van het kerkvolk en de bühne wordt druk uitgelegd hoe goed ze het met hun burgers wel niet voor hebben en hoeveel mensen in de problemen geholpen worden.
De realiteit is echter heel anders. Sociaal rechercheurs controleren tandenborstels en koelkasten, plaatsen GPS-tracers onder auto´s, speuren door bankrekeningen en beledigen mensen. Toeslagen worden gestopt en uitkeringen getopt.
Je bent bij voorbaat als potentieel crimineel bestempeld!

Gemeenten maken zich niet druk om de bevolking maar eerder om de uitstraling naar buiten.

Neem nu bijvoorbeeld Tilburg!
Hier staat een onlangs nog op het journaal verschenen huis op een rotonde. Een KUNSTWERK!
Laat me niet lachen, het is een onbewoonbaar kot op rails! Het is niks en het wordt ook niks!

De zogenaamde kunstenaar die dit gedrocht maakte kwam even aan het woord in het journaal en vond het een prachtige doorzonwoning, de debiel! Die moet zich nodig laten nakijken!
Laat hij bij een bouwbedrijf gaan werken, daar komen ze volk tekort!
Maar nu is het ding alweer kapot, hij draait weer eens niet.

€ 45000,00 om het misbaksel te repareren is nodig en de gemeente, die mensen laat creperen omdat er geen geld is, trekt meteen de flappen uit de muur om dit achterlijke vehikel weer aan de gang te krijgen.
Overigens kost het jaarlijks onderhoud al € 17000,00.

De sloopkogel; kost minder en dan kun je meteen van die rotonde iets fatsoenlijks maken!
Zet er viooltjes op, bij Groenrijk krijg je dan als gemeente zijnde waarschijnlijk ook nog kwantumkorting!

We gaan dezelfde kant op als Frankrijk. De armoede rukt op ook in Tilburg!
Sta ook eens even stil bij die mensen in deze kerstperiode van sfeervol gedekte tafels!

De vraag is, zijn we te gezapig? We laten hier alles als getemde schapen maar over ons heen komen en wachten als geslagen honden op de dag des oordeels.

Dit roept om gele hesjes! En dat is wat ik voor kerst wil, alleen een geel hesje!
Een boodschap afgeven, genoeg is genoeg!

Zodat de graaiers en de witteboordencriminelen eindelijk het lik op stuk beleid van het volk gaan ondervinden! Kijk naar ING en de multinationals.

Prettige feestdagen!