Ahmed Marcouche discrimineert de PVV-kiezer!

Waar haalt deze Marokkaan het vandaan, de brutaliteit om te stellen dat de PVV-kiezer niet bij de politie thuis hoort! Wilders heeft reeds gereageerd.

Het lijkt er op dat deze joker met twee monden spreekt!

De Nederlandse PVV-kiezer hoort MEER thuis bij de Nederlandse politie dan een Marokkaan in de Nederlandse politiek!

Nu is deze werkeloze allochtoon zelfs voorgedragen als burgemeester van Arnhem, hoe onzinnig moet het nog? Hij hoort daar eenvoudigweg niet thuis!

Ahmed Marcouche heeft de dubbele nationaliteit, iets waarvan ik zou vinden dat het in de politiek van een land uitermate uit den boze is.

Een halve Nederlander probeert dus nu anderhalf miljoen Nederlanders de mantel uit te vegen? Je moet dan wel erg dom of eenvoudigweg levensmoe zijn.
Daar is wel een pilletje voor.

De heer Marcouche  is denkelijk aan een vakantie toe en doet dat best in het land van herkomst met inlevering van het Nederlandse paspoort alvorens de grens te passeren. Misschien kan hij in het Rifgebied daar nog iets betekenen.
Aangezien hij de Marokkaanse nationaliteit niet kan afwerpen en twee nationaliteiten zeer verwerpelijk wordt geacht lijkt dit een prima oplossing om eventuele conflicten met anderhalf miljoen mensen te voorkomen.

Hier lijkt het laatste nog niet over gezegd te zijn.