Aboutaleb vs duivelspriester Fawaz Jneid

De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb wordt steeds vaker en op steeds steviger manier onder vuur genomen op FaceBook door de al diverse malen tot een gebiedsverbod veroordeelde numbnut Fawaz Jneid. Niet alleen Aboutaleb lijkt vogelvrij maar deze trol heeft het ook op homo´s en vrouwen gemunt.

Deze haatzaaiende duivelspriester zou Nederlander zijn, waarom spreekt hij geen Nederlands dan?
Iets mis gegaan met de inburgering of gewoon onwillig? Paspoort inleveren en oprotten!

Laat deze horror monnik eindelijk vertrekken! Hypocriete lafaard.

Als een sujet van dit kaliber een Nederlandse burgemeester via FaceBook kan bedreigen en de moslimgemeenschap probeert over te halen op een radicale moslimkliek als DENK te stemmen.
Wie denkt deze gestoorde joekel te zijn? We zijn hier nog steeds geen moslimland! Ze geven deze debiel zelfs een platform in Nieuwsuur, hoe stom kun je zijn?

Tijdens het debat in de Tweede Kamer bleek dat een slappe knieën half-verstaanbare mompelende minister van Jusitie en Veiligheid Grapperhaus niets ging doen aan deze geen Nederlands sprekende radicale terror clown waarvan hij zelf walgt.

Pak hem gewoon bij kop en kont en flikker hem terug naar Syrië. Laat hij daar aan de wederopbouw van de puinhopen in Aleppo gaan werken in plaats van zijn achterlijke denkbeelden en cultuur hier te importeren. Deze idioot is een gevaar voor onze democratie en samenleving.

Iedereen weer blij!